Klatrekurs

Klatrekurs i Oslo, Hemsedal og Jotunheimen.

Våre kurs

Alle (29)    Klatring (14)    Ski og skred (6)    Bre (8)    Isklatring (4)     Instruktørkurs (7)

Våre kurs

Alle (28)   Klatring (14)   Ski og skred (6)   Bre (8)   Isklatring (4) 

Våre klatrekurs

Klatrekompaniet tilbyr mange ulike typer klatrekurs. Vi holder kurs i Jotunheimen, Osloområdet og Hemsedal. Vi kan holde klatrekurs andre steder ved behov og forespørsel. 

Regelmessige klatrekurs

Klatrekompaniet er den aktøren med størst utvalg av klatrekurs og som utdanner flest klatrere i landet. Vi setter opp kursdatoer for kursene slik at det er lett å planlegge og velge kurs som passer for deg. Vi har mange gjennomføringer av de ulike klatrekursene, så selv om vi utdanner mange klatrere har vi kurs med små grupper slik at det er lett å tilpasse kurset til hver enkelt deltager og den induviduelle progresjonen.  

Brattkort under klatrekurs

Vi tilbyr deltagere å ta Brattkorttest på slutten av våre klatrekurs. Dette er inkludert i våre kurspriser. Ved bestått brattkorttest får du «brattkort» som gir deg adgang til å klatre i innendørs klatreanlegg i Norge. Mer informasjon om Brattkort…

Rabbattert utstyr ved deltagelse på kurs

Klatrekompaniet er distributør av Petzl og Black Diamaond, samt ambassadør for Norrøna. Når du deltar på kurs og guidede turer med Klatrekompaniet får du rabbatterte priser på disse produktene når du handler av oss. Ofte sparer man inn hele kursprisen / prisen for guidede turer når man benytter seg av dette tilbudet. Kontakt oss for å få tilbud på dette…

Klatrekurs og kursdokumentasjon 

Klatrekompaniet har utviklet egne metodedokumenter for alle våre kurs. Dette dokumentet beskriver hva som er gjennomgått på kurset, rikt illustrert med bilder og tekst. Etter kurset får du metodedokumentet tilsendt i PDF format. Kursdeltagere sier det er lettere å komme i gang etter kurset og fortsette læring med metodedokumentet. 

Krav til instruktører under våre klatrekurs

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber (klatring, bre, skred, ski mm).

Mange av våre instruktører har erfaring fra andre områder som pedagogikk, friluftsveiledning og planlegging og gjennomføring av ekspedisjoner. Dette er med på å sikre at våre kurs, føringer og andre tjenester inneholder god kvalitet.